אחרי שבוע שבו שני משחקי הבית האירופיים של קבוצות תל אביב שוחקו באלפי קילומטרים מכאן, בלומפילד קיבל אמש ערב כדורגל אמיתי: מכבי תל אביב גברה 1:3 על מכבי חיפה במחזור השני של ליגת העל, על המגרש שביפו.
איך נפלו השערים
דור פרץ פתח את הערב מנקודת הפנדל בדקה ה-14, והוסיף שער שני בדקה ה-40. אושר דוידה קבע 0:3 בדקה ה-72, ואיתן אזולאי צימצם למכבי חיפה מפנדל בדקה ה-88.
זהו הניצחון השני של מכבי תל אביב בליגה העונה. לפי אתר המועדון, במחזור הראשון היא גברה 2:5 על הפועל ירושלים ברחובות, וב-27 באוגוסט סיימה 1:1 מול לוגאנו בבאטומי, במשחק הגומלין של מוקדמות הקונפרנס ליג.
ומחוץ למגרש: אבוקות שנתפסו
לצד המשחק דיווחה המשטרה על מעצר באזור האצטדיון. לפי הדיווח בספורט5, נעצר גבר בן 29 מצפון הארץ בחשד להסלקת אמצעים פירוטכניים — חלקם באוטובוס שהסיע קהל אוהדים וחלקם על גופו של אוהד. מהמשטרה נמסר כי "על פי החשד, האמצעים נועדו להיכנס לתחומי האצטדיון".
מה זה אומר לשכונה
בלומפילד עומד ברחוב, בין בתים, ולא בשולי העיר. ערב ליגה מלא שם פירושו אלפי אנשים שמגיעים לרחובות של יפו ונווה צדק, חניה שנעלמת ומערך אבטחה שנפרס מהצהריים.
ומיד ממשיכים: ביום חמישי, 3 בספטמבר בשעה 20:30, מארחת הפועל תל אביב את בית"ר ירושלים באותו אצטדיון. כלומר שני ערבי ליגה גדולים בבלומפילד בתוך שלושה ימים — משהו שתושבי הסביבה מרגישים היטב בחניה ובתנועה.

השאר תגובה